historische vereniging warder

Skip Navigation Links

Verslag en presentatie Ledenbijeenkomst 21 april 2017

Het verslag van de voorjaarsledenbijeenkomst van 21 april 2017 vindt u hier. De korte presentatie over de bebouwing van de IJsselmeerdijk (destijds Zuiderzeedijk) vindt u hier.

Storing website

Door een storing bij onze service-provider was de database van onze website rond 9 mei 2017 enige dagen onbereikbaar. Hierdoor werkten de huizen-pagina en de personen-pagina niet. Korte tijd is zelfs de gehele website uit de lucht geweest. Inmiddels is alles weer hersteld.

NIEUW: gegevens burgerlijke stand + foto's op website

We hebben op de ledenbijeenkomst van 11 november al een voorptoefje laten zien, maar nu is het klaar om gepubliceerd te worden: de gegevens van de burgerlijke stand en foto's van personen die in de 19e eeuw in Warder gewoond hebben. U kunt de gegevens benaderen via "PERSONEN " in het hoofdmenu hierboven. Het is de bedoeling dat de gegevens in de toekomst aangevuld worden met de beroepen die de personen uitoefenden en de adressen waar de personen gewoond hebben (bevolkingsregister). Ook ligt een koppeling met de kadastrale gegevens in het verschiet.
 
 
 
  Aflevering "Polder op de schop",
NPO Andere Tijden 9 apr. 2016
 
   
  Donaties:
 
     

Sponsoren:N. Reek pluimveebedrijf Warder

Leloup architekten b.v.